Rólam

MOTTÓM: Élvezzük az életet!

Vállalkozóként dolgozom, de korábban voltam kis cég munkatársa, legutoljára multinacionális vállalkozás alkalmazottja, és vezetői feladatokat is elláttam. Családomban több évtizede vagyok feleség, és 3 gyermek édesanyja. Akkor élveztem az életet, ha szeretteim is jól érezték magukat, és én is kereknek láttam a világot. Voltak nagy kihívások az életünkben, de mindig a megoldás volt a cél. Férjemmel ezt közösen sikerre vittük, így gyerekeink érezhették a stabilitást, bármi történt is.

Munkám során az volt mindig a célom, hogy a hozzám fordulók is érezzék jól magukat bőrükben, hivatásukban, párkapcsolatukban. Erre jó, hogy life és business coach vagyok, párkapcsolati tanácsadó és mediátor, így sok technikát tanultam arra, hogy ezt sikerüljön is megvalósítani.

Ügyfeleim között vannak 16-66 éves kor között lányok / nők / édesanyák / férfiak / urak / édesapák / sikeres cégtulajdonosok. Pozitív vagyok, rugalmas, és elfogadó. Számomra nincs jó vagy rossz, csak ilyen, vagy olyan. Ami neked jó, az lesz az én célom, hogy ezt veled közösen elérhessük, én ehhez fogom neked tudásomat adni.

Életed több területből / szerepből áll. Ha ezek jól működnek, akkor bizton állíthatom, hogy sokkal kevesebb feszültségben, stresszben lesz részed!

Honnan tudom?  Mert én is végig jártam ezt az utat. Amikor valami nem működött jól, döntöttem, és váltottam! Most pedig élvezem életem! Közel állok a nyugdíjhoz, mégis fiatalnak érzem magam. Naponta segítek embereknek, hogy boldogabbá válhassanak!

Meg lehet csinálni? Meg bizony!

Mit kaphatsz, ha velem jössz ezen az úton?

Sok figyelmet, és pozitív energiát. Rugalmasságot – számomra nincs jó vagy rossz, csak ilyen vagy olyan. Mindenki más, és ez pont így jó! Empátiát és őszinteséget! Hitelességet, türelmet, és kitartást.

„Nekem a coaching és a te hozzáállásod nagyon inspiráló volt, és nagy segítségnek bizonyult. Rávezettél olyan dolgokra, amiket fontos észrevenni és ezáltal tudtam fejleszteni magam. Beszélgethettünk bármiről - munka, suli, párkapcsolat - mindig felnyitottad a szemem. Nagyon ajánlom mindenkinek. Köszönönök mindent!”
Ádám
„A konzultációk sokat segítettek a hiányosságaim, a személyemet illető fejleszteni való területek megállapításában, úgy hogy megtaláljam saját magam erősségeit, amelyekre alapozva el tudok indulni a céljaim megvalósításában egy boldogabb élet felé. Köszönöm Neked!”
Ákos
"Magunkba nézni sokszor nehéz. Hédi nem finomkodva teszi fel a kérdéseket, mint egy barátnő, hanem célorintáltan, egyenesen, és sokszor bizony azt gondoltam, hogy "ha tudnám a választ, nem ülnénk itt". A találkozók alkalmával viszont azt vettem észre, hogy minden alkalommal valami olyan megvalósulásáról számoltam be neki, amivel az előző alkalommal dolgoztunk. A beszélgetések, a közös munka egyértelműen elindítanak egy előrevivő folyamatot és megerősíti, hogy csakis én tudok tenni a saját előrehaladásomért, amihez nagyon jó lökést ad a Hédivel való beszélgetés. Szeretettel ajánlom őt.„
Helga
"Hédi szakértelme, az izgalmas feladatok és a jól irányzott kérdések már néhány alkalom után meghozták a változást az életembe. Segítségével hamar rájöttem, hogy mennyire nem vagyok a helyemen, és ezért nem érzem jól magam a bőrömben. A coaching folyamat támogatott abban, hogy merjem vállalni a saját utamat. Most ezen járok, és ha még a kezdet nehéz is, tudom, hogy hosszú távon előnyömre válik a bátorságom, amit Hédinek (is) köszönhetek. Ha úgy érzed, elakadtál, Hédi irányításával gyorsan választ találhatsz életed kérdéseire."
Zita

Tagságok:  a BNI –BNI 301 üzleti csoport , EMCC-nek (Európai Mentoring és Coaching Szervezet), HAT Alapítvány, Living Room,

Élhető munkahely – https://systembridges.hu/ – ,

Ahol még találkozhatsz velem:

Őrizd a szerelmet portál szakértője:  www.orizdaszerelmet.hu., Meghallgatunk.online – https://meghallgatunk.online/, Meghallgatunk.online-Prémium: https://premium.meghallgatunk.online/segitok/dr-asboth-hedvig/

További információkat olvashatsz rólam még másik honlapomon: www.pmiroda.hu