Belső SzínTér
Találd meg az eszközöket a NYUGODT ÉLETEDHEZ!

Köszöntünk a Belső Színtér Workshop bemutatóján! Ebben a programban rájöhetsz arra, hogy teheted stresszmentesebbé életedet. MINDEZT ÚGY, AHOGY EDDIG MÉG NEM! A KREATIVITÁS ESZKÖZEIVEL.

Miről szól ez a program?

Ez egy egyedülálló lehetőség, ahol művészeti eszközök használatával mélyebben megismerheted magad, és tanulhatsz olyan módszereket, amelyekkel sokkal nyugodtabbá teheted az életed.

Belső SzínTér

Neked szól, ha

 • stresszes vagy.
 • feszült vagy, és türelmetlen.
 • magányosnak érzed magad.
 • azt érzed, nincs elég önbizalmad.
 • tele vagy félelmekkel és szorongással.
 • nehéz feladat számodra kiállni magadért.
 • mindig másoknak akarsz megfelelni.
 • bár mindenki szerint sikeres vagy, de mégsem érzed jól magad a bőrödben.
 • imádod a gyerekeidet, de sokszor eleged van mindenből.
 • szereted a párod, mégis vele vagy ideges, pedig nem érdemli meg.
Belső SzínTér

Kik tartják ezt a programot?

Egy coach és egy festőművész, akik már sokat tapasztaltak az életben, sőt olyan változásokon mentek át, amely teljesen megváltoztatta életüket. Most már igazán élvezik mindennapjaikat. Tudják, hogyan támogassanak téged a nehéz döntések meghozatalában, amelyek akár az egész életedet megváltoztathatják, hiszen ők már megtették ezt.

Ők ketten most úgy élhetnek, ahogy nekik jó. Egyikük Balatonnál, másik Budapesten. Egyikük egyedül és boldogan, másik házasságban és boldogan.  Mindketten képesek voltak megteremteni egy olyan életet, amiről nem is álmodtak, mert nem volt előttük ilyen  példa. Mégis megcsinálták! Most összefogtak, és azt tűzték ki célul, hogy segítenek azoknak, akik változtatni akarnak életükön.

Ha te is az vagy, aki most azt érzi, hogy igen, elég volt, most indulok el, hogy másképp élhessem az életem, akkor JÓ HELYEN VAGY!

Mit adhat ez neked?

Tudatosabbá válsz

Tudatosodik benned az, hogy neked valójában mire van szükséged ahhoz, hogy jobban érezd magad, nyugodtabbá válj.

Eszközök

Megismerhetsz olyan egyszerű lehetőségeket, amiket a jövőben már bármikor használni tudsz, és elindítod lépésről lépésre a változást az életedben.

Rájössz arra, mi van benned ott mélyen

Felismerések jönnek, amelyek választ adnak azokra a kérdésekre, amit még fel sem tettél igazán, mert nem tudtad, mit kell kérdezned.
Belső SzínTér

Mit ad neked, ha részt veszel a Belső SzínTér workshopon?

Megismered érzéseid belső színeit!

A művészeti és kreatív eszközök hozzájárulnak a mélyebb önismerethez, szembesülhetsz azzal, mi is van benned igazán. Nagy felismerést hozhat, mikor meglátod a színeket!

Elengedheted a belső korlátokat!

A program során ráébredhetsz arra, hogy valami gátol téged abban, hogy az igazi változás megtörténjen. Sokszor ezek a korlátozó meggyőződések egyáltalán nem rajtad múltak, hanem egyszerűen csak beakadtak. Viszont nap mint nap gátolnak abban, hogy úgy élhesd az életed, ahogy az NEKED JÓ!

Pozitív hozzáállás

Akár hiszed, akár nem, csak rajtad múlik, hogy egy helyzetben a rossz vagy a jó dolgokat veszed észre. Ez csupán hozzáállás kérdése. Ha nem volt ebben eddig gyakorlatod, gyere hozzánk, ehhez is kapsz eszközöket!

Támogató közösség

Hasonló gondolkodású emberek társaságában, támogató, pozitív légkörben szervezzük a programot.

Tapasztalt mentorok

Két olyan személy vezeti a programot, akik már tudják, milyen kiegyensúlyozottan, elégedetten, és boldogan élni. Akikben késztetés is van arra, hogy ezt minél többen megtanulhassák. HISZEN BOLDOGAN ÉLNI, OLYAN JÓ!

Kreatív önismeret

Az alkotás folyamata során mélyebb betekintést nyerhetsz önmagadba, ami segít jobban megérteni belső világodat és érzelmeidet.

Fejlődhet az érzelmi intelligenciád

Emeld új szintre az érzelmi intelligenciádat a festészet segítségével! Így könnyebben kezelheted az érzelmi kihívásokat és javíthatod a kapcsolataidat, ami összességében harmonikusabb életet eredményez.

Felfedezheted belső békédet

A kreatív alkotás és a támogató közeg hozzásegít, hogy megtaláld a belső nyugalmat.

Hamarosan indulunk!

CSATLAKOZZ AZ ELSŐK KÖZÉ, AKIK ÁTÉLIK EZT A KÜLÖNLEGES ÉLMÉNYT!

Amennyiben most regisztrálsz és csatlakozol a programhoz, izgalmas meglepetésben lesz részed induláskor!

Mi történik, ha feliratkozol?

 • Benne leszel már a listánkban.
 • Amikor indul a program, te az elsők között kapod meg az információkat, megismerheted a helyszíneket, és a feltételeket.

Mi teszi számodra felejthetetlenné ezt az eseményt?

 • Kreatív élmény: Aktív részvételt igénylő gyakorlatok, festés és más izgalmas kreatív tevékenységek részese lehetsz.
 • Személyre szabott figyelem: Egyedi figyelmet biztosítunk számodra, hogy teljes mértékben kihasználhasd a program adta lehetőségeket.
 • Támogató közösség: Találkozz olyan emberekkel, akik hasonló célokat tűztek ki maguk elé.
 • Motiváló atmoszféra: A művészi kifejezések és a kreatív tevékenységek inspiráló légkört biztosítanak számodra, hogy felfedezd a benned rejlő kreatív ént.
 • Inspiráló hangulat: Ez a rendezvény lehetőséget kínál arra, hogy kilépj a megszokott keretek közül, és mindezt egy támogató közösségben tapasztalhatod meg.

Most megismerheted azokat, akik várnak téged ebben a programban:

Dr. Asbóth Hédi

Néhány éve rájöttem, hogy miközben úgy tűnik, minden rendben velem, mégsem voltam igazán boldog. Ott belül, a zsigereimben éreztem, hogy változásra van szükségem. Teljesen egyszerű eszközöket használva, SIKERÜLT! Most pedig már másoknak segítek, hogy elérhessék saját életükben azt a változást, amire nekik van szükségük. Az elmúlt két évben közel 1.000 alkalommal tettem meg. A tapasztalataim sokrétűek, jönnek hivatásomból, e mellett pedig több mint 30 éve vagyok feleség, és 3 gyermek édesanyja, sőt már pár éve nagymama.

Ha jössz velem, rájöhetsz arra, hogy a csoda benned is megvan. Lesznek eszközeid hozzá, hogy ezt úgy használhasd, ahogy neked jó.

Belső SzínTér
Belső SzínTér

Szentpéteri Tóth Márta

A festést először csak stresszkezelésnek használtam, de hamar szenvedéllyé vált. Régóta terveztem, hogy a coachingot és a művészetet ötvözzem, így támogatva azokat, akik hozzám hasonlóan keresik a megoldást a könnyedebb életre. Sok nehéz döntést hoztam meg, hogy ma szabadon élhessek. Tudom, hogy értő támogatással az út sokkal könnyebben járható. Ne félj beleugrani az ismeretlenbe, mert ott találhatod meg a legnagyobb kincseidet. Merj változtatni és engedd szabadjára a kreativitásodat – a legjobb dolgok akkor történnek, amikor önmagad vagy!

LÉGY ENNEK A FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGNEK A RÉSZESE, TEDD BOLDOGABBÁ AZ ÉLETED A Belső SzínTér Workshop programjával.

Jelentkezz most, és indítsd el a változást életedbe!